úterý 31. ledna 2012

co nového

V neděli jsme byli natáčet reklamní spot pro Fafovu jazykovku. Točili to profíci, herci byli kamarádi a rodina. První scéna: hodina angličtiny, žáci ruší, kecají, hrajou piškvorky, kluk si hraje s elektronickým pavoukem, pak přijde paní přísná paní profesorka a švihne rákoskou o stůl. Pointu nebudu prozrazovat, hodím sem pak to video.



Další scéna: paní učitelka učí děti "doma", trpělivě jim vše vysvětluje a děti s radostí a nadšeně naslouchají výkladu. (To nadšení se nám podařilo vyloudit až po příslibu návštěvy McDonalda :-))


Foto: rozesmátí a radostní mladí studenti jazykové školy inlinguis :-)


Z jiného soudku: Vikískova momentálně nejoblíbenější hračka - krabicový kostým Sponge Boba. Parťák Sponge Bob spí vedle jeho postele, musí být přikrytý aby mu nebyla zima, počítá, píše a čte :-)


Cedule, kterou vyvěsila napsala Erica na dveře Betčina pokoje. Toho rána Betka remcala a nadávala, že si Erica půjčila její pudr a nevrátila ho, tak jí pak "za trest" sebrala a vzala si na sebe červené kalhoty, které má Erica na formačku v tancování. Celá story měla happy end - nakonec ji nezabila :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat